Kinézetének csak a képzelet szab határt

Étkezőasztal

Az epoxy asztalok manapság különösen népszerűek. Mi elkészítjük önnek álmai étkezőasztalát egyedi elképzelése alapján, különböző fa fajtából, epoxy ötvözetével. Ebben a kialakításban kettő vagy több fadarabot rakunk össze úgy, hogy a közepébe és a repedésekbe színes vagy átlátszó gyantát öntünk.  A különleges és praktikus étkezőasztal egyedi kinézetével, otthona ékköve lesz.  Fém talpazatának indusztriális stílusa modern látszatot kölcsönöz.A kifinomult hatásról a gyanta és a jó minőségű tömör faanyag gondoskodik. Bármilyen méretben kérhető. 

Dohányzóasztal

 

Különleges és praktikus dohányzóasztal rendelhető, melynek egyedi megjelenést kölcsönöz  ha a gyantába pl:kövek, mesterséges díszítések, kristályok, bazalt örlemény kerül. Dohányzóasztalát személyre szabhatja az Ön által választott elemek használatával. Egyedi méretben is kérhető.Az asztallapok formájuknak köszönhetően, különböző kompozíciókba állíthatók.Az exkluzív hatásról, a gyantába öntött, egyedi tárgyak és a jó minőségű tömör faanyag gondoskodik. 

Tálca

A harmonikus reggelekhez, az esztétikus tálalás is nagyban hozzájárul.Az egyedi tervezésű, tölgy és dió fából készült tálca, megszórva kávészemekkel, vagy különböző színű pigmentekkel exkluzív kinézetet kölcsönöz. Ön megálmodja, mi elkészítjük.

Tálaló

Prémium kategóriás, élelmiszerbarát bevonattal készült epoxy tálaló, amely kiválóan alkalmas az ételek igényes és gusztusos felszolgálására. A fa fajtái és az epoxy színe egyedi