Miért válasszon minket?

A Diamond Wood új generációs bútorokat és konyhai eszközöket készít, fa és epoxy ötvözetéből. A természetes megjelenés és a modern dizájn találkozása lehetőséget kínál arra, hogy stílust vigyen az otthonokba. Legyen szó étkezőről, nappaliról vagy irodáról, egy ötletesen megtervezett és igényesen kivitelezett epoxigyanta bútor mágnesként vonzza a tekinteteket. Manapság olyannyira népszerű, hogy Magyarország egész területére és határon kívülre is gyártjuk a termékeinket, nagy gyártói kapacitással.A vállalkozás műgyanta – tömörfa asztalok gyártására specializálódott. Munkáink nagy része a letisztult vonalvezetés és a modern élvonal!

A gyártási műhelyeinkben külön helyet kap az előkészítés, a sablonozás, a gyanta-öntés és a felületkezelés. A műgyanta öntő műhelyben megfelelő körülmények biztosítják a minőségi munkavégzést.
A tevékenység célja, a vásárlók által megálmodott bútorok gyártása magas minőségben és exkluzív megjelenésben.
Azon dolgozunk , hogy a termékünk ne csak használati tárgyként funkcionáljon, hanem a lakás ékköve legyen.
A Diamond Wood /epoxy design/ kifejezetten a prémium kategóriát képviseli. Minden termék természetes, egyedi és 100%-ban kézzel készül. Egyedi tervezés, méretezés, sablon készítés és speciális eszközök szükségesek a tökéletes termék gyártásához. Számunkra fontos az elégedett vásárló, ezért mindent megteszünk, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyet a megrendelő megálmodott.

 

Szenyéri Zsolt tulajdonos

Vásárlói visszajelzések

Kedves Diamond wood !
Megérkezett a gyönyörű nyereményem,köszönöm szépen! Nagyon különleges, egyedi és imádni való! Odavagyok érte! Virág Tündi Nagyon meg vagyunk elégedve a termékükkel, nagyon szép lett, köszönjük szépen!
Egyedi, szép és “lelke” van… Legalább 15 bútorbolt bejárása után még mindig csak elképzelésünk volt a nekünk való étkező asztalról… aztán rátaláltunk a Diamond Wood oldalára… köszönjük az egyeztetés lehetőségét a tanácsokat, de leginkább a végeredményt! Nem csak minket nyűgözött le az új asztalunk, mosolyogva nézzük vendégeink elismerő reakcióját !
Márk Magda
Nagyon meg vagyunk elégedve, gyönyörű minőségi munka ☺️ jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Juhász Veronika